HOME

DECORATIEF

OF… VLIEG!

PROJECTEN

VLIEGTUIGEN

ONDERSTEUNING

KWALITEIT

ARTIKELEN

EVENEMENTEN

CONTACT

LINKS

NL

UK

D

 

De eerste kennismaking was al jaren eerder, maar begin 1974 zijn we dan zelf met een eenvoudig te vliegen modelvliegtuig begonnen. Met alle in de jaren opgedane kennis en ervaring groeiden we al snel uit tot een partij die anderen tijdens het bouwproces gingen begeleiden, hun modellen gingen bouwen of hen de basisbeginselen van het vliegen met R/C modelvliegtuigen gingen aanleren.

 

Het juist bouwen en afwerken van een modelvliegtuig vergt, naast enig technisch inzicht, een behoorlijke investering aan tijd, geld, geduld en inspanning. Om alle inspanningen niet voor niets te laten zijn is het tijdens de bouw gebruiken van de juiste materialen en onderdelen van groot belang. Wij bouwen dan ook alleen kwalitatief hoogwaardige modelvliegtuigen, met speciaal daarvoor bedoeld hout als basismateriaal, tot in ieder gewenst detail. Neem contact op en bespreek uw wensen.

 

Alle door ons gebouwde modelvliegtuigen voldoen aan de door ons gestelde kwaliteitseisen. Tijdens de selectie van en de definitieve keuze voor het te gebruiken hout kijken wij ook naar de specifieke toepassing daarvan binnen het uit te voeren project. Alleen de speciaal daarvoor ontwikkelde lijmen worden gebruikt. Dat geldt ook voor alle gebruikte kunstharsen en composietmaterialen. Zonder compromissen.

 

Bezuinigen op de kwaliteit van de te gebruiken materialen is geen optie. Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige vliegtuigmodellen!

Gespecialiseerd in het bouwen van (schaal-) modelvliegtuigen.

 

Lopende projecten:

·      North American P-51D Mustang

·      Lockheed P-38 Lightning-

 

Laatst bijgewerkt op:

- 03 juni 2020

-

© CREATE2FLY - 2020

Deze website is met zorg samengesteld. Bestaan er vragen en/of opmerkingen over deze site, stuur dan >onze webmaster< een bericht. - Alle rechten voorbehouden.