HOME

DECORATIEF

OF… VLIEG!

PROJECTEN

VLIEGTUIGEN

ONDERSTEUNING

KWALITEIT

ARTIKELEN

EVENEMENTEN

CONTACT

LINKS

NL

UK

D

 

Vliegtuigen weten altijd de aandacht van het grote publiek te trekken; ze spreken sterk tot de verbeelding. In de lucht of op de grond, ze zijn het ideale middel om de aandacht op uw bedrijf, product of boodschap gericht te krijgen.

 

·       Zo geeft een (opengewerkt) model van een door u gewenst vliegtuig binnen bijvoorbeeld de centrale ontvangstruimte van uw bedrijf direct een geweldige eerste indruk die niet snel zal worden vergeten.

·       Op beurzen worden stands met opvallende modelvliegtuigen herkenbare meeting points voor alle bezoekers. Ten opzichte van de andere standhouders profiteert uw bedrijf direct van de extra aandacht.

·       Etalages en/of winkels met kleinere modellen krijgen een grotere aantrekkingskracht op het winkelende publiek.

 

Alle beschikbare modelvliegtuigen zijn te koop, maar aan bedrijven kunnen wij deze modellen ook te huur aanbieden. Bijzondere voorwaarden zijn daarbij van toepassing. Neem tijdig contact met ons op voor specifieke of bijzondere modellen. Maar ook in huis misstaat een (kleiner) model ter decoratie niet. Kijk eens bij de voor verkoop beschikbare (kleinere) modelvliegtuigen.

Neem contact op en bespreek uw wensen. In goed overleg komen we samen tot een passende oplossing!

Gespecialiseerd in het bouwen van (schaal-) modelvliegtuigen.

 

Lopende projecten:

·      North American P-51D Mustang

·      Lockheed P-38 Lightning

 

Laatst bijgewerkt op:

- 30 mei 2020

-

© CREATE2FLY - 2020

Deze website is met zorg samengesteld. Bestaan er vragen en/of opmerkingen over deze site, stuur dan de > webmaster < een bericht. - Alle rechten voorbehouden.