HOME

DECORATIEF

OF… VLIEG!

PROJECTEN

VLIEGTUIGEN

ONDERSTEUNING

KWALITEIT

ARTIKELEN

EVENEMENTEN

CONTACT

LINKS

NL

UK

D

 

Zou u weleens met een radiografisch bestuurbaar modelvliegtuig willen vliegen? Het stelt je voor veel uitdagingen die allemaal overwonnen moeten worden om daar succesvol in te kunnen zijn. Naast het vele handwerk dat het met zich meebrengt moet je leren de bouwtekeningen te lezen, heel precies in je werk zijn en veel geduld hebben om tot een goed eindresultaat te kunnen komen.

 

Een minder intensief en tijdrovend traject is het door Create2Fly in opdracht laten bouwen van het door u gewenste radiografisch bestuurbare modelvliegtuig. Samen bepalen we, in goed overleg, de mogelijk benodigde opties, zoals bijvoorbeeld functionele landingskleppen en/of een intrekbaar landingsgestel. In- of exclusief motor(en)? In- of exclusief besturing? Uw keuze! De uiteindelijke oplevering gebeurt in ruwbouw, geheel bespannen of zelfs geheel door ons afgewerkt. De uitvoering staat u daarbij geheel vrij.

 

LET OP! Modelvliegtuigen zijn zeker geen speelgoed! Met een radiografisch bestuurbaar modelvliegtuig mag niet zomaar overal gevlogen worden. Ga eens kijken bij een lokale modelvliegclub. Ga in gesprek met de mensen die je het veilig en verantwoord besturen van een modelvliegtuig zonder schade kunnen aanleren. Het gaat uiteindelijk niet alleen om de eigen veiligheid!

En ga zeker eens kijken bij een van de vele evenementen die ieder jaar weer georganiseerd worden. Wellicht ontmoeten wij elkaar daar!

Gespecialiseerd in het bouwen van (schaal-) modelvliegtuigen.

 

Lopende projecten:

·      North American P-51D Mustang

·      Lockheed P-38 Lightning

-

 

Laatst bijgewerkt op:

- 30 mei 2020

-

© CREATE2FLY - 2020

Deze website is met zorg samengesteld. Bestaan er vragen en/of opmerkingen over deze site, stuur dan de > webmaster < een bericht. - Alle rechten voorbehouden.